Título | Referência | Nome Curto | Data de início efetiva | Estado |
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Development of new diagnostic tools to assess argan oil authenticity | argan oil | argan oil | ||
Ensuring the Integrity of the European food chain | 613688 | 613688 | ||
Rastreio de organismos geneticamente modificados em mel | mel | mel | ||
Segurança de Suplementos Alimentares à base de plantas: pesquisa de fármacos e plantas adulterantes | EXPL/DTP-SAP/1438/2013 | Adulterantes | ||
GMOsensor - Monitoring Genetically Modified Organisms in Food and Feed by Innovative Approaches | FP7-PEOPLE-2013-IRSES | GMOsensor | ||
Detection of soybean addition in meat processed products by a realrime PCR approach | PPII_SOJA | PPII_SOJA | ||
Application of real-time PCR to detect hazelnut as a potential hidden allergen in chocolates | PPII_Chocolates | PPII_Chocolates | ||
DNA barcodes for Hypericum species identification in herbal teas | PPII_HERBAL | PPII_HERBAL | ||
Desenvolvimento de genossensores electroquimicos e ópticos para a deteção de alimentos transgénicos | E-1 Ação integrada luso-espanhola | E-1 Ação integrada luso-espanhola | ||
Improving molecular methods for authentication and detection of allergens in foods | SK-PT-0005-10 | SK-PT-0005-10 |
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